Clearogen - Tratament acnee

tratament acnee
  • un produs revolutionar pentru tratarea rapida a acneei
  • identifica si trateaza cauzele acneei
  • curata tenul prevenind eruptiile acneice
  • reface frumusetea naturala a tenului dumneavoastra

De ce este Clearogen un produs revolutionar pentru tratarea acneei?

Pentru ca este primul tratament natural impotriva acneei adresat atat adultilor cat si adolescentilor, care trateaza nu doar simptomele ci si cauzele aparitiei acneei.

Clearogen este un tratament revolutionar impotriva acneei, dezvoltat de renumitul dermatolog Alex Khadavi. Combinand ingrediente naturale cu efecte demonstrate stiintific, acest tratament in 3 pasi lupta impotriva acneei in totalitate.

Acesta actioneaza impotriva DHT (dihidro testosteronului) principalul factor de aparitie a acneei. DHT-ul stimuleaza secretia glandelor sebacee ale pielii determinand obstructii, infectari si inflamari ale porilor tenului, primele semne ale acestei afectiuni ale pielii. Tratamentul impotriva acneei Clearogen in 3 pasi, aplicat o data pe zi, da cele mai bune rezultate.

Atacand si tratand in mod natural cauzele care stau la baza producerii excesive de sebum, Clearogen intrerupe ciclul si controleaza formarea acneei, restabilind echilibrul natural al pielii.

Clearogen este tratamentul impotriva acneei ce elimina simptomele inainte de aparitie. Pentru ca efectele sa fie vizibile si de durata, se recomanda tratamentul in 3 pasi constand din setul Clearogen: agent de curatare sub forma de spuma, agent de eliminare a impuritatilor si lotiune impotriva acneei.