Marturii tratament acnee

Dupa atat de multe produse folosite ce promiteau rezultate, nimic nu a functionat precum Clearogen.
Am inceput sa am probleme cu acneea la varsta de 10 si a continuat, de fapt a devenit si mai rau la varsta de 14 ani. Dupa patru luni de la inceperea tratamentului cu Clearogen pielea de pe fata, piept si spate este curata si sanatoasa!
Vreau sa spun ca am urmat instructiunile si am utilizat lotiunea de doua ori pe zi la inceput pentru a tine sub control cantitatea de sebum secretata.
Dermatologul mi-a prescris Retin-A Micro care a eliminat complet hiperpigmentatia (punctele negre) ce a ramas in urma cosurilor.
Parea ca voi avea mult de lucru, dar s-a meritat. Imi place cum imi arata pielea acum!
Va multumesc ca ati creat tratamentul Clearogen. Stiu ca voi avea in curand posibilitatea de a opri utilizarea altor produse si de a utiliza numai Clearogen. Este pacat ca nu va faceti publicitate ca Proactiv. Adolescentii vad anunturi despre orice altceva, dar prea putin despre Clearogen. Toti cei ce sufera de aceasta problema trebuie sa afle de acest tratament impotriva acneei.

Liviu C. Hunedoara

Sunt o femeie de 40 de ani care a luptat impotriva unei acnee severe inca de la 12 ani. Am incercat totul pe piata, inclusiv Accutane. Singurul produs care a avut rezultatele dorite este Clearogen. Il recomand cu caldura.
N-am avut efecte negative si am avut parte doar de rezultate rapide. Am incercat recent si alte tratamente de pe piata, mai ieftine, dar am renuntat imediat. Ca efect, am comandat in continuare produsele Clearogen. Este cel mai bun tratament impotriva acneei din cate exista!

Elena P. Calarasi

Acesta este cel mai bun tratament anti-acnee. Stiu multe tratamente anti-acnee. Am folosit ProActiv, Retin A, produse de la L'Oreal Paris, Garnier, Nivea, etc., dar niciunul nu a dat rezultate. Am inceput sa folosesc tratamentul Clearogen si chiar de a doua zi pielea a inceput sa fie mai curata. Acest produs este minunat, imi place. Il voi folosi mereu.

Andrei V. Tg Mures

Pentru toate celelalte persoane care au acnee, Clearogen este singurul produs care poate curata pielea. Astazi, maine ... ... si cel mai important ... pentru totdeauna".
Multumesc!

Niculae S. Tulcea

Pielea mea s-a imbunatatit considerabil si acum pot sa merg la magazin, fara machiaj si nu mai trebuie sa-mi fie rusine.

Elisabeta P. Timisoara

Sunt niste produse miraculoase care chiar dau rezulatate, spre deosebire de multe alte produse pe care le-am incercat. Le-am cumparat pentru fiica mea ce dorea sa scape de Accutane care functiona, dar ii era frica de efectele secundare. Acneea a revenit. Acum foloseste tratamentul Clearogen de mai multe luni si aproape a scapat de acnee. Arata minunat!

Margareta M. Iasi